Zorg

Huishoudelijke processen 'ontregelen'

Als er één sector is die worstelt met regels en procedures, dan is het wel de zorg. Gelukkig maken steeds meer zorgprofessionals zich er sterk voor om processen te ‘ontregelen’, en de zorg weer terug te geven aan de mensen. Die ontwikkeling willen wij graag ondersteunen en stimuleren met de manier waarop wij invulling geven aan de huishoudelijke diensten.

blauw.png

 

Die bingoavond waar iedereen zo naar uitziet? Een paar tientjes extra budget kunnen ervoor zorgen dat die wél doorgaat. Maar die paar tientjes extra moeten wel ergens vandaan komen...

zorg.jpg

Samen het verschil maken in de ouderenzorg

Met name in de ouderenzorg zien we dat ‘net dat beetje extra’ een belangrijk verschil kan maken voor mensen. Wij hebben dan ook enorm veel bewondering voor de gedrevenheid en overtuiging waarmee de medewerkers in deze sector hun kwetsbare medemens ondersteunen. Dag in, dag uit. Met hart en ziel. Want vanwege de beperkte budgetten moeten zij elke dag weer keuzes maken en creatief omgaan met hun taakomschrijving.

Samen met al deze zorg-professionals zoeken we graag naar manieren om huishoudelijke processen nóg iets slimmer in te richten. Ook kijken we op welke fronten nog financieel voordeel te behalen valt, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Bijvoorbeeld door de inkoop samen met andere instellingen te doen, waardoor iedereen profiteert van schaalvoordelen. Alles om ‘net dat beetje extra’ ook echt mogelijk te maken.

 

Wij willen bijdragen aan een omgeving waarin kwetsbare ouderen op een waardige manier hun eigen leven kunnen leiden.

ijsjes.jpg

GUL vertelt...

Samen een keer koffie drinken?

We wisselen graag een keer van gedachten over de huishoudelijke organisatie.

zorg-contact.jpg