Schoonmaak uitbesteden

Overweeg je om de schoonmaakwerkzaamheden binnen jouw organisatie uit te besteden? Of heb je de schoonmaak al uitbesteed, maar wil je eens kijken hoe een andere partij het zou aanpakken? Wij gaan graag het gesprek met je aan.

 
Schoonmaak-uitbesteden.jpg

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Bel (088) 124 85 00 of mail info@gulvooru.nl

 

Schoonmaak in kantooromgevingen

Bij het schoonhouden van kantooromgevingen denken veel mensen alleen aan de reguliere avondschoonmaak. Maar vaak is het ook wenselijk dat er overdag iemand aanwezig is. Voor het wegpoetsen van een koffievlek of het opruimen van een modderspoor bijvoorbeeld. Bij veel van onze opdrachtgevers zetten we naast ploegen voor de reguliere schoonmaak ook een cleaning host in, die overdag aanwezig en voor iedereen aanspreekbaar is. En heb je een keer incidentele of specialistische schoonmaakwerkzaamheden? Ook daarvoor kun je altijd een beroep op ons doen.

Schoonmaak in de ouderenzorg

Bijna nergens is hygiëne zo belangrijk als in de zorg. Dus je schoonmaakwerkzaamheden besteed je niet uit aan de eerste de beste partij. Bij GUL richten we ons naast het MKB+ nadrukkelijk op de ouderenzorg. Dus we kennen de specifieke wensen en eisen die verzorgingshuizen, verpleeghuizen en revalidatiecentra stellen. En wij denken graag met je mee over het inpassen van de schoonmaak in de huishoudelijke processen.

Voorbeelden van onze schoonmaakdiensten:

  • Dagelijkse schoonmaak

  • Periodieke reiniging

  • Vloeronderhoud

  • Glasbewassing

  • Specialistische reiniging

Andere facilitaire diensten uitbesteden

Wil je naast de schoonmaak ook andere werkzaamheden uitbesteden? Bijvoorbeeld je receptie, catering of beveiliging? Met GUL heb je één aanspreekpunt voor al je facilitaire diensten.

 
GUL-multiservice-dienstverlening.jpg
 

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Bel (088) 124 85 00 of mail info@gulvooru.nl

 
 
blauw.png