Receptie uitbesteden

Overweeg je om de receptiewerkzaamheden binnen jouw organisatie uit te besteden? Of heb je de receptie al uitbesteed, maar wil je eens kijken hoe een andere partij het zou aanpakken? Wij gaan graag het gesprek met je aan.

 
Receptie-uitbesteden.jpg

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Bel (088) 124 85 00 of mail info@gulvooru.nl

 

Receptie in kantooromgevingen

Als je het bestaansrecht van de receptie in één woord zou moeten vangen, dan is dat: gastvrijheid. En het creëren van een gastvrije sfeer is volgens ons vooral een kwestie van een persoonlijke benadering. Een oprechte glimlach. Mensen zoveel mogelijk bij hun naam aanspreken. Daarnaast vinden wij dat receptiewerk meer is dan alleen aanwezig zijn aan de balie. Zo geven wij medewerkers liefst ook de verantwoordelijkheid voor het net houden van de directe omgeving. Een keertje praten over de manier waarop we gastvrijheid binnen jouw organisatie een gezicht kunnen geven?

Receptie in de ouderenzorg

Met het oog op de doelgroep kan een goede receptiemedewerker juist in de ouderenzorg een enorm verschil maken. Iemand die de namen van bewoners kent. Die de tijd neemt voor een persoonlijk praatje. Iemand die gasten en bewoners een huiselijk gevoel geeft. En soms net iets meer geduld kan opbrengen dan redelijkerwijs mag worden verwacht. Specifiek voor de zorg selecteren wij medewerkers op dat soort kwaliteiten.

Voorbeelden van onze receptiediensten:

  • Gasten ontvangen
  • Binnenkomende telefoontjes en e-mails beantwoorden en opvolgen
  • Jassen aannemen en koffie aanbieden
  • Ontvangstruimte representatief houden
  • Gasten en leveranciers binnen het pand begeleiden

Andere facilitaire diensten uitbesteden

Wil je naast de receptie ook andere werkzaamheden uitbesteden? Bijvoorbeeld je schoonmaak, catering of beveiliging? Met GUL heb je één aanspreekpunt voor al je facilitaire diensten.

 
GUL-multiservice-dienstverlening.jpg
 

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Bel (088) 124 85 00 of mail info@gulvooru.nl

 
 
blauw.png