Over MVO moet je niet te veel praten, je moet het gewoon doen. Wij creëren maatschappelijke meerwaarde door onze deelname aan de stichting Helden van de Wil. Het doel van deze stichting: de burgerkracht van mensen aanjagen, door middel van concrete projecten. Op dit moment zijn er twee projecten waar wij ons actief voor inspannen. Het burgerinitiatief fiKks en de Nederlandse Inclusiviteitsmonitor.

 

Heel Nederland schuldenvrij: samen kunnen we het fiKksen!

Het burgerinitiatief fFiks is een schuldenplatform dat mensen helpt met hun geldzaken voordat het geldzorgen zijn. Met fFiks kunnen we een belangrijke bijdrage leveren aan het oplossen van een groot maatschappelijk probleem. Want wist jij dat ruim 20% van alle Nederlandse huishoudens schulden heeft?


De Nederlandse Inclusiviteitsmonitor

Eigenlijk is inclusiviteit heel simpel. Iedereen mag meedoen. Onafhankelijk van afkomst, leeftijd, overtuigingen, voorkeuren of beperking. Toch ervaren veel bedrijven het omgaan met verschillen op de werkvloernog als een uitdaging . De Nederlandse InclusiviteitsMonitor onderzoekt maatregelen en acties van werkgevers, koppelt deze aan ervaringen van werknemers, en adviseert over concrete stappen om tot een werkelijk inclusief Nederland te komen.