MKB+ en zakelijke dienstverlening

Sterk in MKB+

Heeft jouw bedrijf tussen de 50 en 500 (kantoor)medewerkers? En wil je de facilitaire organisatie naar een hoger plan tillen? Dan zou GUL zo maar dé partij voor jullie kunnen zijn. Met name bij de grotere bedrijven in het MKB zien wij namelijk kansen om de facilitaire organisatie te professionaliseren en optimaliseren met onze multiservice-dienstverlening.

blauw.png

 

Bij GUL profiteer je als MKB-bedrijf van alle voordelen van multiservice-dienstverlening. Zónder dat je de grip verliest. Want wij geloven in vrijheid.

mkb-zakelijke-dienstverlening.jpg

Hart voor de zakelijke dienstverlening

Voor zakelijke dienstverleners verrichten we onze werkzaamheden regelmatig op de plek waar onze opdrachtgevers ook hun eigen klanten ontvangen. Daarmee raakt de invulling van de facilitaire dienstverlening vaak aan kerntaken zoals verkoop, klantenservice en relatiebeheer. In zo’n omgeving komen de mensen van GUL bij uitstek tot hun recht.

 

Ook als je nog lopende contracten hebt..!

Overstappen naar GUL kan op elk moment. Ook als je nog lopende contracten hebt voor één of meer facilitaire diensten. Wij nemen die contracten namelijk gewoon voor je over. We respecteren alle bestaande afspraken en overeenkomsten totdat deze zijn afgelopen. Je hebt dus geen overlap, geen gedoe en geen extra kosten.

 

Hoe ingewikkelder de puzzel, hoe leuker wij het vinden..!

puzzel.jpg

GUL vertelt...

Samen een keer koffie drinken

Een keer van gedachten wisselen over jouw facilitaire organisatie? Heel graag!

mkb-contact.jpg

Wij werken o.a. voor de mensen van: