Facility hosting uitbesteden

Overweeg je de aansturing van de facilitaire diensten binnen jouw organisatie uit te besteden? Of heb je de coördinatie al uitbesteed, maar wil je eens kijken hoe een andere partij het zou aanpakken? Wij gaan graag het gesprek met je aan.

 
Facility-host-uitbesteden.jpg

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Bel (088) 124 85 00 of mail info@gulvooru.nl

 

Facility hosting in kantooromgevingen

Facilitaire diensten uitbesteden is één ding. Afzonderlijke diensten zo goed mogelijk op elkaar afstemmen dat er synergie ontstaat is een tweede. Precies daarin zit onze toegevoegde waarde. Bij de meeste van onze opdrachtgevers is er (permanent of regelmatig) een facility host op locatie aanwezig. Een servicecoördinator die de verantwoordelijkheid neemt voor de integratie van alle afzonderlijke diensten, ook de diensten van andere leveranciers.

Facility hosting in de ouderenzorg

Binnen veel verzorgings- en verpleeghuizen liggen er nog verbeterkansen in de samenwerking tussen verschillende disciplines. Dus ook bij organisaties in de ouderenzorg bekijken we graag hoe we er samen voor kunnen zorgen dat alle huishoudelijke medewerkers als één team opereren. En dat de zorgprofessionals binnen jouw organisatie zich op huishoudelijk gebied helemaal ontzorgd voelen.

De rol van een facility host:

  • Centraal aanspreekpunt opdrachtgever
  • Aansturen facilitair medewerkers
  • Coördinatie facilitaire werkzaamheden
  • Ingrijpen bij storingen
  • Kwaliteitscontrole en terugkoppeling

Welke facilitaire diensten wil jij uitbesteden?

Of het nu gaat om de schoonmaak of de catering. De receptie of de beveiliging. Met GUL heb je één aanspreekpunt voor al je facilitaire diensten.

 
GUL-multiservice-dienstverlening.jpg
 

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Bel (088) 124 85 00 of mail info@gulvooru.nl

 
 
blauw.png