Thuis vinden we het allang heel gewoon: één leverancier voor telefoon, internet en tv.

Waarom brengen we allerlei facilitaire diensten dan nog steeds onder bij verschillende aanbieders?

 
GUL-multiservice-dienstverlening.jpg

Multiservice dienstverlening

Thuis vinden we het allang heel gewoon. Telefoon, internet en televisie van één provider. Wel zo makkelijk. Maar op ons werk zijn verschillende diensten vaak nog steeds ondergebracht bij verschillende aanbieders.

Omdat dit ooit zo gegroeid is. Of simpelweg omdat je facilitaire diensten voorheen nauwelijks als één pakket kon afnemen. Gelukkig is dat langzaam maar zeker aan het veranderen. Steeds meer organisaties in het MKB+, de zakelijke dienstverlening en de zorg ontdekken de voordelen van multiservice: één aanspreekpunt, één team en één contract voor al je facilitaire diensten. Vind je het ook tijd om jouw facilitaire dienstverlening slimmer in te richten? Maak kennis met GUL.


 

Wij regelen voor je...

 

GUL in verzorgen

Zorg

Elke dag zetten vele betrokken professionals zich met hart en ziel in voor de bewoners van verzorgingshuizen, verpleeghuizen en revalidatiecentra. Samen met hen maken wij in de ouderenzorg nét dat beetje extra mogelijk.

GUL in ontzorgen

MKB+ en zakelijke dienstverlening

In het zakelijke segment richten we ons op zakelijk dienstverleners en grotere bedrijven in het MKB. Want juist daar liggen kansen om met multiservice-dienstverlening de facilitaire organisatie te ontwikkelen en professionaliseren.

Verschillende markten, verschillende wensen, verschillende oplossingen

markten.jpg

Vragen staat vrij

Een keer van gedachten wisselen over jouw facilitaire organisatie? Kom maar op!

powered by Typeform