De 4 vrijheden van GUL

Gastvrijheid. Keuzevrijheid. Beslissingsvrijheid. Bewegingsvrijheid.

blauw.png

Gastvrijheid

Gastvrijheid is het bestaansrecht van elke facilitaire dienstverlener. De glimlach op het gezicht van de receptionist. De hulpvaardigheid van de huismeester. Die vormen van gastvrijheid zijn voor ons eigenlijk vanzelfsprekend.

Bij GUL proberen we daar nog een extra dimensie aan toe te voegen. Dat doen we door onze diensten in een multiservice-model aan te bieden.

Simpel voorbeeld: de schoonmaker die de catering ondersteunt door snel even de resten van de vergaderlunch weg te halen voordat de volgende bespreking begint.

De glimlach op het gezicht van de receptionist. De hulpvaardigheid van de huismeester. Die vormen van gastvrijheid zijn voor ons eigenlijk vanzelfsprekend.

1C1A9487-V2.jpg

Keuzevrijheid

Een belangrijk bezwaar tegen het uitbesteden van je complete facilitaire dienstverlening is de angst om de controle te verliezen. Dat je de vrijheid kwijtraakt om je facilitaire processen op jouw manier in te richten. Wij nemen jouw zorgen daarover graag weg. Hoe?

Door te vragen, te vragen en nog eens te vragen.

Hoe zou je jouw facilitaire zaken het allerliefste geregeld zien? Tegen welke problemen loop je aan? En welke diepere behoeften en zorgen zitten daar weer achter? In plaats van een keurslijf krijg je bij ons keuzevrijheid. Samen zoeken we naar een werkwijze waarbij jouw organisatie zich prettig voelt.

Dat kan in heel kleine dingen zitten. Heb je bijvoorbeeld liever dat de receptionist de bakker om de hoek belt als er eens gebak moet komen? Dan houden we daar toch rekening mee!

 

In plaats van een keurslijf krijg je bij ons keuzevrijheid.

keuzevrijheid.jpg

Beslissingsvrijheid

Onze medewerkers krijgen veel vrijheid om hun eigen beslissingen te nemen. Wij stimuleren iedereen om zelf met oplossingen te komen voor problemen en over de grenzen van een takenpakket heen te kijken. Dat zorgt niet alleen voor minder bureaucratie en overheadkosten, maar ook voor een betere dienstverlening.

Die vrijheid brengt trouwens ook verantwoordelijkheid met zich mee. Wij selecteren onze medewerkers mede op hun verantwoordelijkheidsgevoel, en we durven elkaar ook op onze verantwoordelijkheden aan te spreken.

 

Vrijheid brengt verantwoordelijkheid met zich mee.

beslissingsvrijheid.jpg

Bewegingsvrijheid

Wij willen gelukkige en tevreden medewerkers. Behalve veel vrijheid in het uitvoeren van hun dagelijkse taken, geven wij onze mensen daarom ook carrièreperspectief en ontwikkelingsmogelijkheden.

Dat is voor veel van onze opdrachtgevers een prettige bijkomstigheid als het overnemen van medewerkers ter sprake komt. Mensen die voorheen bij onze opdrachtgevers in dienst waren, kunnen bij ons vaak een gevarieerder takenpakket krijgen.

 

Wij geven onze mensen carrièreperspectief en ontwikkelingsmogelijkheden.

bewegingsvrijheid.jpg

Vragen staat vrij

Een keer van gedachten wisselen over jouw facilitaire organisatie? Kom maar op!