Catering uitbesteden

Overweeg je om cateringdiensten binnen jouw organisatie uit te besteden? Of heb je de catering al uitbesteed, maar wil je eens kijken hoe een andere partij het zou aanpakken? Wij gaan graag het gesprek met je aan.

 
Catering-uitbesteden.jpg

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Bel (088) 124 85 00 of mail info@gulvooru.nl

 

Catering in kantooromgevingen

Professionele catering: alleen weggelegd voor corporates of multinationals? Nee hoor. Bij GUL vinden we dat geen enkel bedrijf te klein is voor een professionele cateringoplossing op maat. Dus: laat ons maar weten hoe jij de catering graag ingericht zou zien. Een hip bedrijfsrestaurant of liever een no-nonsense kantine? Drankautomaten of een koffiecorner? Werken met bepaalde producten van jouw eigen leveranciers? Wij houden rekening met al je wensen. En heb je een keer een feest of zakelijk evenement? Ook voor eventcatering kun je bij ons terecht!

Maaltijdbereiding in de ouderenzorg

In verzorgingshuizen en verpleeghuizen is de kwaliteit van het eten en drinken rechtstreeks van invloed op de manier waarop mensen de kwaliteit van de zorg ervaren. Samen met onze opdrachtgevers bekijken we daarom graag hoe we rekening kunnen houden met de wensen van bewoners en denken we mee over de beleving. Vaak kom je dan uit bij maaltijdbereiding op locatie in plaats van de traditionele ‘stalen bakken’ die rond etenstijd worden aangeleverd.

Voorbeelden van onze cateringdiensten:

  • Maaltijdbereiding in verzorgings- en verpleeghuizen
  • Exploitatie bedrijfsrestaurant of kantine
  • Vergaderlunches
  • Koffiecorners
  • Borrels en eventcatering

Andere facilitaire diensten uitbesteden

Wil je naast de catering ook andere werkzaamheden uitbesteden? Bijvoorbeeld je schoonmaak, receptie of beveiliging? Met GUL heb je één aanspreekpunt voor al je facilitaire diensten.

 
GUL-multiservice-dienstverlening.jpg
 

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Bel (088) 124 85 00 of mail info@gulvooru.nl

 
 
blauw.png