Beveiliging uitbesteden

Overweeg je om beveiligingstaken binnen jouw organisatie uit te besteden? Of heb je de beveiliging al uitbesteed, maar wil je eens kijken hoe een andere partij het zou aanpakken? Wij gaan graag het gesprek met je aan.

 
Bewaking-uitbesteden.jpg

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Bel (088) 124 85 00 of mail info@gulvooru.nl

 

Beveiliging in kantooromgevingen

De vanzelfsprekendheid dat mensen zich veilig voelen in hun werkomgeving is heel belangrijk. Met onze beveiligingsdiensten dragen wij bij aan dat gevoel, door op een subtiele manier zichtbaar te zijn. Bijvoorbeeld door de overdracht tussen receptie en beveiliging op het moment te laten plaatsvinden dat de meeste mensen naar huis gaan, maar sommige collega’s nog even blijven overwerken. In kantooromgevingen liggen beveiliging en hosting sowieso dicht bij elkaar. Wij helpen organisaties graag om deze twee zaken naadloos in elkaar te laten overgaan.

Beveiliging in de ouderenzorg

In verzorgings- en verpleeghuizen lopen natuurlijk al dag en nacht eigen medewerkers rond, en dan ook nog met een verpleegkundige achtergrond. In aanvulling daarop kunnen wij nog extra beveiligingsdiensten leveren, met het oog op de veiligheid van bewoners én medewerkers. Alarmopvolging of monitoring op afstand bijvoorbeeld. Wij overleggen graag op welke manier wij bij jouw organisatie een bijdrage aan de veiligheid kunnen leveren!

Voorbeelden van onze beveiligingsdiensten:

  • Toegangscontrole bij de entree of receptie
  • Lopen van open- en sluitrondes
  • Uitgifte en beheer van badges, sleutels en codes
  • Nacht- en weekendsurveillance
  • Alarmopvolging en monitoring op afstand

Andere facilitaire diensten uitbesteden

Wil je naast de beveiliging ook andere werkzaamheden uitbesteden? Bijvoorbeeld je schoonmaak, catering of receptie? Met GUL heb je één aanspreekpunt voor al je facilitaire diensten.

 
GUL-multiservice-dienstverlening.jpg
 

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Bel (088) 124 85 00 of mail info@gulvooru.nl

 
 
blauw.png